Skift: ledig vecka = matvecka

on

Denna vecka är mitt 4-skifts lediga vecka och igår satt jag och planerade denna veckas matsedel. Det blir flera tidigare oprövade recept och sådant som tar tid. T.ex. imorgon börjar jag förbereda fredagens mat, genom att koka egen fond. Sedan ska jag ta tag i att planera nästa vecka. Då åker resten av familjen på semester och jag har en hel vecka själv hemma. Det ska bli underbart. Kan kanske bli jobbigt i slutet, men just nu känns det bara underbart. Så vad ska jag göra med all denna egen tid? Det måste ju utnyttjas på bästa sätt. Kanske mer matlagning, prova flera nya fik för mitt projekt eller åka någonstans att fotografera? Det är en ocean med möjligheter och så lite tid att utföra det på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.